0
Наше меню Сувенірна крамниця Резерв столиків

Адміністратор

На посаду «Адміністратора ресторану» запрошуються молоді та ініціативні люди з приємною зовнішністю з обов’язковим досвідом роботи від двох років у сфері ресторанного бізнесу. Знання іноземних мов вітається. Вік 25−35 років.


Обов’язки:


  • Зустріч гостей,
  • Створення для гостей комфортних умов,
  • Контроль над забезпеченням якісного обслуговування гостей,
  • Адміністрування залу ресторану,
  • Забезпечення підтримання рестораном високих стандартів роботи,
  • Управління персоналом,
  • Рішення адміністративних питань,
  • Організація, навчання і контроль роботи персоналу,
  • Ведення необхідної документації,
  • Складання графіку роботи персоналу ресторану.

Вимоги:


  • Досвід роботи в ресторанній сфері на керівній посаді від 2-х років,
  • Освіта: вища,
  • Знання 1С,
  • Знання іноземної мови на розмовному рівні (вітається);
  • Лідерські якості, висока працездатність, стресостійкість, вміння працювати із складними робочими ситуаціями, відповідальність,
  • Вміння працювати на результат та мотивувати команду,
  • Знання стандартів сервісу та етикету,
  • Організаторські здібності.

Ми пропонуємо:


  • Роботу у відомій та популярній мережі міста Чернівці,
  • Комфортні умови праці,
  • Безкоштовне харчування,
  • Роботу в дружньому колективі,
  • Корпоративне навчання,
  • Цікаву роботу,
  • Достойну оплату праці,
  • Нормований графік роботи,
  • Офіційне працевлаштування.

Офіціант

Вимоги:


  • Вік — від 18 років,
  • Приємна зовнішність,
  • Відповідальність,
  • Пунктуальність
  • Орієнтування на гостя,
  • Вміння виявляти та передбачувати потреби гостей,
  • Комунікабельність.

Обов’язки:


  • Підготовка залу до роботи,
  • Виконувати всі стандарти роботи,
  • Якісне та ввічливе обслуговування гостей.

Ми пропонуємо:


  • Роботу у відомій та популярній мережі міста Чернівці,
  • Комфортні умови праці,
  • Безкоштовне харчування,
  • Роботу в дружньому колективі,
  • Корпоративне навчання,
  • Цікаву роботу,
  • Достойну оплату праці,
  • Нормований графік роботи,
  • Офіційне працевлаштування.
  • Кар’єрний ріст.

Бармен

Вимоги:


  • Вік — від 18 років,
  • Досвід роботи в сфері обслуговування на посаді бармена,
  • Бажання реалізувати свої професійні знання на навики,
  • Приємна зовнішність,
  • Відповідальність,
  • Пунктуальність
  • Орієнтування на гостя,
  • Вміння виявляти та передбачувати потреби гостей,
  • Комунікабельність.

Ми пропонуємо:


  • Роботу у відомій та популярній мережі міста Чернівці,
  • Комфортні умови праці,
  • Безкоштовне харчування,
  • Роботу в дружньому колективі,
  • Корпоративне навчання,
  • Цікаву роботу,
  • Достойну оплату праці,
  • Нормований графік роботи,
  • Офіційне працевлаштування.
  • Кар’єрний ріст.

Кухар

Вимоги:


  • Акуратність, відповідальність,
  • Швидкість у виконанні замовлень,
  • Комунікабельність,
  • Бажання працювати на результат;
  • Досвід роботи від 1-го року.

Обов’язки:


  • Дотримання технологічного процесу,
  • Організація та контроль повного технологічного процесу виготовлення страв,
  • Контроль якості продукції, що випускається на кухні (термінів та умов зберігання продуктів),
  • Закупка, приймання товарів від постачальників,
  • Ведення обліку залишків, інвентаризація.

Умови:


  • Високий дохід,
  • Офіційне працевлаштування.

Хостес

Основні обов’язки:


  • Прийом телефонних дзвінків та бронювання столів,
  • Зустріч і розміщення гостей,
  • Створення і забезпечення комфортних умов для них,
  • Консультація по послугах ресторану,
  • Виконання завдань адміністратора.

Основні вимоги:


  • Незакінчена вища / вища освіта,
  • Досвід роботи в ресторанному бізнесі,
  • Приємна зовнішність, грамотна мова, впевненість в собі,
  • Відмінні комунікативні навички, енергійність,
  • Знання англійської мови на розмовному рівні вітається.

Ми пропонуємо:


  • Зручний графік роботи,
  • Можливість кар’єрного росту,
  • Навчання, харчування, форма,
  • Конкурентна заробітна плата.

Кондитер

Запрошує на роботу креативного, творчого та бажаючого розвиватись кондитера.


Основне завдання: підвищити рівень якості кондитерських виробів, ввести новизну та креативний погляд в роботу підрозділу.


Основні вимоги:


  • досвід роботи вітається,
  • знання основних принципів роботи кондитерської сфери,
  • бажання та любов до роботи,
  • акуратність, комунікабельність.

Ми пропонуємо:


  • Роботу у молодому та енергійному колективі спеціалістів,
  • Розвиток, корпоративне навчання,
  • Достойну оплату праці,
  • Повний соціальний пакет( формений одяг, харчування, оплачувані лікарняні та відпустки)
  • Перспектива професійного та кар’єрного росту,
  • Робота за змінним графіком.

Подати заявку на вакансію

Панська Гуральня © 2018 Всі права захищено
Розроблено Hexagon Agency